NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
همان طوری که آقای هاشمی در انتخابات سال 84 ایجاد تردید نمودند با این که دوستان و مدافعان سرسخط ایشان، آقای خاتمی مجریان کشور بودند و در سال 88 هم با سکوتی که داشتند ایجاد تردید کردند و الان هم دوباره به این صورت و نمی دانم که چرا ایشان این خط تردید را در انتخابات ها القاء می کنند و چرا ایشان درستی و نادرستی انتخابات را چرا در سطح جامعه القاء می کنند که ابزار دست دشمنان نظام می گردد.
سرویس خانه ملت پایگاه 598 - انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی یکی از صحنه های حساس و مهم در طول حیات انقلاب اسلامی بود که بار دیگر با حضور حماسی مردم به سندی پرافتخار در تاریخ انقلاب اسلامی منجر گردید.

این انتخابات در ابعاد داخلی و خارجی پیام های روشن و قاطعانه را مخابره کرد که رهبر معظم انقلاب در سخنان اخیرشان با اعضای خبرگان رهبری فرمودند: اگرچه انتخابات روز جمعه، انتخابات مجلس بود اما هر رأی مردم، در واقع رأی به نظام اسلامی بود. حال حجت الاسلام و المسلمین سید محمود نبویان از اساتید حوزه و دانشگاه و کاندیداهای مطرح جبهه پایداری که به دور دوم نیز راه یافته اند در گفتگویی با پایگاه 598 دیدگاه های خود را در این خصوص ایراد فرمودند که در ادامه می آید:

تحلیل حضرتعالی از نتایج اولیه انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی در حذف بسیاری از نمایندگان مجلس هشتم و همچنین رویش جوانان و نمایندگان جدید در این عرصه چه می باشد؟
این انتخابات حاوی پیام بسیار خوبی برای انتخاب شدگان و انتخاب نشدگان به همراه داشت و این بود که شاخصه هایی برای مردم دارای اهمیت است که عبارت اند از دفاع از نظام و همچنین ولایت مداری مسئولین و این به این معنا می باشد که هرکس که سخن مقام معظم رهبری برایش بیشتر اهمیت دارد و در مقام دفاع از ایشان بر می آید چون خط درست همان خط ولایت فقیه است و نیز دشمن ستیزی و استکبار ستیزی افراد ملاک مهمی برای انتخاب مردم بود.
 لذا این ریزش ها و وصل بودن به قدرت و ما می بینیم که عده ای در شهرستان ها وصل به رئیس قوه مجریه بودند و رأی هم نیاوردند و عده ای دیگر که بر این باور بودند که فلان مسئول در تهران رأی و محبوبیت دارد و بر همین اساس برای این شخص سهمیه در برخی از جبهه ها قائل بودند و می بینیم که نیروهایشان رأی نیاوردند ونتوانستند به مجلس راه پیدا کنند و این خود نشان می دهد که معیار اصال به قدرت و ثروت شاخصه مردم نیست و دین مداری، دفاع از نظام و رهبری و کفر ستیزی شاخصه ی اصلی مردم بود و هر کسی که این شاخصه ها را داشت غالباً بیشتر با اقبال مردم روبه رو گردید.
سخنان جناب اقای هاشمی رفسنجنی در هنگام رأی گیری مجلس نهم را چگونه ارزیابی می فرمایید؟ این سخنان در چه راستایی می باشد؟
به نظر بنده کسانی که رأی آورده اند و به مجلس رفته اند نسبت خاصی را با آقای هاشمی رفسنجانی ندارد و اغلب انتقادات فراوانی را نسبت به ایشان دادند و بنده گله ای از آقای هاشمی دارم که اگر جمله ای که ایشان در هنگام رأی دادن بیان نموده اند (انتظار داریم که همان رأی که مردم می دهند از صندوق بیرون بیاید) و منتشر شده است صحیح باشد بای بگویم که این جمله در شأن ایشان نیست و این معنی اش این است که ایشان باز می خواهند ایجاد تردید کنند در انتخابات، همان طوری که ایشان در انتخابات سال 84 ایجاد تردید نمودند با این که دوستان و مدافعان سرسخط ایشان، آقای خاتمی مجریان کشور بودند و در سال 88 هم با سکوتی که داشتند ایجاد تردید کردند و الان هم دوباره به این صورت و نمی دانم که چرا ایشان این خط تردید را در انتخابات ها القاء می کنند و چرا ایشان درستی و نادرستی انتخابات را چرا در سطح جامعه القاء می کنند که ابزار دست دشمنان نظام می گردد.
اگر این خبر صحیح باشد جای گله فراوان از ایشان دارد چون ایشان زحمات فراوانی را برای این انقلاب کشیده اند و از ایشان انتظار چنین سخنانی را نداریم.
حضور و راهیابی اصلاح طلبان در مجلس نهم را چگونه دیدید؟
اطلاح طلبان سعی کردند که با یک مشی خاصی انتخابات را کم رنگ و کم رونق جلوه بدهند و البته نیروهای خودشان را هم فرستاده بودند و عده ی خاصی از این ها رأی آورده اند و قابل توجه است و این نشان می دهد که انتخابات ما کاملاً آزاد بوده است و پاسخ خوبی برای شاعبه ی غربی ها می باشد.
تحلیل حضرتعالی در خصوص ورود افراد حامی دولت در مجلس چه می باشد؟
دولت را باید در ذیل شاخصه های ولایت مداری و استکبار ستیزی و دفاع از نظام دید و نسبت دولت را باید با این شاخصه ها بررسی کرد و این شاخصه ها مهم است و مردم حامی گفتمان انقلاب اسلامی هستند و حمایت از دولت و یا ضدیت با دولت برای اکثریت مردم عزیز ما ملاک نیست و آن چیزی که مهم است همسو بودن با شاخصه های مطرح شده است و من این تحلیل شما در خصوص ورود افراد حامی دولت را قبول ندارم.
آراء جبهه پایداری در این انتخابات را چگونه می دانید و آیا در انتخاب نمایندگان مجلس این جبهه موفق بوده است؟
جبهه پایداری از لحاظ سیاسی یک جبهه نوپایی بود و البته از لحاظ تیویک عقبه ی قوی داشت و فعالیت های آیت الله مصباح، کارهایی مثل طرح ولایت اساتید و دانشجویان و ... بسیار شاخص بود و در این مدت کم از تاسیس جبهه پایداری خداوند متعال قلب های بسیاری  به سمت این جبهه سوق داد و ما مشاهده کردیم که افراد بسیاری از این جبهه وارد مجلس شدند و اگر در خود تهران یک حساب سر انگشتی از پنج نفری که به مجلس راه یافتند 4 تن متعلق به جبهه پایداری بودند و 24 نفر دیگر در صحنه ی دور دوم انتخابات حضور دارند و این نشان از اقبال خوب مردم به این جبهه است .
شاخصه های جبهه پایداری همان شاخصه های مردم بود که همان دین مداری ، ولایت مداری و ساکت نبودن نسبت به دشمنان بود و همین شاخصه های هم مورد اقبال قرار گرفت و خداوند را شاکر هستیم که حضور جبهه پایداری هم سبب حضور پرشور تر و رقابت بهتر این انتخابات گردید.


[ دوشنبه 90/12/22 ] [ 11:24 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 35176
بازدید دیروز: 1506
کل بازدیدها: 5141465